dissabte, 23 d’octubre del 2010

DESFILADA INFANTIL 2010



DIVENDRES 15 D'OCTUBRE DE 2010

Juntament amb la classe dels gegants de 5 anys, la classe dels cavalls de 3 anys i la nostra classe dels capgrossos de 4 anys vam decidir fer una desfilada infantil amb cavallets, capgrossos i un gegantet.
Per realitzar aquesta activitat vam haver d'organitzar i fer moltes feines abans: converses per decidir coses importants i aclarir dubtes, la preparació de la roba i detalls com els escuts, les invitacions per les altres classes d'infantil, els assatjos per la desfilada, reunions amb els geganters de P5...





...i a la fi va arribar el gran dia. Tots esteiem a punt i amb moltes ganes de sortir a desfilar i a xalar...
Ho podeu veure voltros mateixos amb aquest vídeo





Va ser un dia molt especial! Tots ens ho vam passar molt bé! els fillets i les filletes que ens vam venir a veure també van col.laborar amb la música i es van mostrar molt contents i entusiasmats. Sense aquest públic tan especial la festa no hagués estat tan divertida i alegre!!!



7 comentaris:

  1. QUÈ XULOOOOO!! VOS HO VAU PASSAR MOLT BÉ, NO?

    ResponElimina
  2. M BA AGADA MOLT i VA SE MOLT DiATIT

    ResponElimina
  3. Va ser una activitat molt xula i els fillets segur que s'ho van passar genial! Semblava ben bé un passacarrers d'un dia de festa, no hi faltava cap detall. Felicitats!

    ResponElimina
  4. Hola Rosa i Abril. La veritat és que sí que ens ho vam passar molt bé, tant els fillets (i adults) que van desfilar, com els fillets (i adults) que ens vam venir a veure. Va ser una activitat molt divertida i motivadora per tots. El que més em va sorprendre va ser la decisió i entusiasme que van demostrar els fillets, havíem assajat, però no esperava que sortiguéssin tan decidits i animats. Van viure molt bé el paper de la colla de geganters. Se senten orgullossos de ser la classe dels capgrossos!!!

    ResponElimina
  5. ME VA ENCANTAR!!!! A VEURE SI PREST EN FEIS UN ALTRE!!!!
    TOTS ELS FILLETS I FILLETES ANAVEU BEN POLITS!!!

    ResponElimina