diumenge, 27 de març de 2011

VISITAM L'ORGUE DE SANTA MARIA I LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE MAÓ

El passat dijous 24 de març tots els fiets i fietes de P4 vam anar a visitar l'Orgue de Santa Maria i la biblioteca pública de Maó; com que eren molts, vam fer dos grups mesclats, entre les classes dels Conills, Capgrossos i Dracs. Uns vam anar amb na Puri i na Pilar, i dues mamàs, i els altres amb na Cati, na Nina, na Maria i una mamà.
Dins Santa Maria, ens esperava en Tomé Olives, s'organista, que ens va explicar algunes coses ben interessants d'aquest instrument tant gros i antic, i el va sonar, primer sol i després amb la nostra ajuda, i vam cantar algunes de les cançons de l'escola. Ens va agradar molt.


A la biblioteca vam conèixer alguns llocs ben peculiars, que no es mostren a tothom, un forat ben fosc on es conten contes de por, una escala de cargol (ens van fer una brometa perquè ens van dir que aniríem dins sa panxa d'un caragol), uns arxius on hi havia llibres de més de 300 anys !!!... i després de la visita per tota la biblioteca vam poder passar una bona estona mirant i llegint els contes que tenen a la sala infantil. 
Ens ho vam passar molt bé!!!2 comentaris:

  1. Hola. Molt bé aquesta sortida, els fillets van arribar molt contents i la nostra filla dissabte ja va voler tornar a veure l'orgue perquè vam anar a passejar per Maó. Vam entrar tot i que havia un funeral, però vam tenir la sort d'escoltar un poquet aquest instrument (una música molt trista, és clar).

    ResponElimina
  2. MU VAG PASA BOMBA SAS 2COSAS MA VAN AGRADA MOLT

    ResponElimina