dissabte, 18 de juny de 2011

LA GRAN FIRA DE FESTES!!!!

N'ITA, LA MAMÀ DE NA JÚLIA RIERA ENS HA FET UNA VISITA MOLT ESPERADA I ESPECIAL!!!
LA PROPOSTA QUE ENS VA FER PER PARTICIPAR EN "LES FAMÍLIES ENS VISITEN" ENS VA AGRADAR MOLT I ERA TANT MOTIVADORA I APROFITOSA QUE VAM DECIDIR QUE TOTS ELS FILLETS DE P4 ES PODRIEN BENEFICIAR. I....PERFECTE!!! NO VA SER CAP PROBLEMA. N'ITA ENCARA VA PREPARAR MÉS MATERIAL I AVUI HEM TINGUT LA GRAN EXPERIÈNCIA DE MUNTAR I PARTICIPAR EN UNA FIRA DE FESTES A L'ESCOLA. TOT FET, PRACTICAMENT, AMB MATERIAL DE DESFETA.

TAMBÉ...HEM APROFITAT AIXÍ PER ACOMIADAR-NOS TOTS JUNTS DE P4!!! HEM FET 6 GRUPS DE FILLETS MESCLATS DE LES TRES AULES DE P4. HI HAVIEN 6 RACONS DE JOCS, TOTS ELS FILLETS HAN PASSAT PER TOTS ELS JOCS. QUÈ DIVERTIT!!! I QUINA CALOR!!!
ELS JOCS EREN: CIRCUIT DE BICIS, PESCAR PEIXOS, TIRAR PILOTES DINS LES CAPSES, TIRAR POTS AMB PILOTES, TÒMBOLA I ENCERTAR ANELLES AL POT.

HA ESTAT UN ÈXIT!!! TOTS ELS FILLETS HAN XALAT MOLT I HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MOLT POSITIVA PER A TOTS!!!
PER ACABAR...UNA ALTRE SORPRESA! S'ÀVIA DE NA JÚLIA ENS HAVIA PREPARAT POMES CARAMELITZADES (COM A LES FIRES!). QUÈ BÉ!

 
MOLTÍSSIMES GRÀCIES ITA, JÚLIA I S'ÀVIA!!!

I TAMBÉ MOLTES GRÀCIES A LES MARES COL.LABORADORES: NA NOELIA, N'ANA I NA LOLI.


2 comentaris:

  1. M'HAURIA ENCANTAT PREPARAR AMB TOTS ELS FILLETS I FILLETES LES COSES PER LA FIRA!!!!... PERÒ AL MENYS VAIG PODER PASSAR UNA BONA ESTONA MIRANT COM JUGAVEN I COM VA QUEDAR DE BEN ORGANITZADA AQUESTA FIRA!!!
    ENHORABONA A TOTS I MOLTIIIIISSIMES GRACIES A N'ITA, PER TENIR AQUESTA GRAN IDEA DE LA QUAL N'HEM TRET UN GRAN PROFIT.

    ResponElimina
  2. A N'ABRIL LI VA ENCANTAR LA FIRA, S'HO VA PASSAR MOLT BÉ, PERÒ TAMBÉ VA ESTAR MOLT CONTENTA PERQUÈ NA PILAR ENS VA VENIR A VEURE. GRÀCIES PILAR! UN BESOTE!

    ResponElimina