dilluns, 13 de juny de 2011

N'Ana, la mamà de na Iria ens ensenya a fer pa 
El dilluns 13 de juny, n’Ana va venir amb tots els ingredients per ensenyar-nos a fer panets: ha duit oli, farina, llevat, sucre i sal, i hem afegit aigua per lligar-ho tot.
En primer lloc afegim els líquids (AIGUA, I OLI) i després poc a poc hem afegit la sucre, la sal, la farina i el llevat fus amb un poc d’aigua.
ENS EXPLICA QUINS INGREDIENTS HEM DE POSARHem pastat fins que queda una masa que no s’enganxa i hem fet petits pastons per jugar i provar quina textura tenia. Amb aquesta només hem jugat a cercar-li una forma xula que ens agradés, i hi quedaran a dins la classe per jugar ( si se’n aixuga, farem un FORN DE PA a la zona de la cuineta i jugarem a vendre).
Com que la pasta de veritat ha de tovar, n’Ana amb una panificadora l’ha fet a casa, i noltros l’hem pastada i fet una bolleta per coure-les i demà ens les menjarem amb crema de Cacau....MMMMM!!!!!!
Ens ha agradat molt lo de pastar i lo senzill que ha estat fer una cosa tan bona i necessària per a créixer i tornar grossos. Gràcies Ana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada